back on track ! (?)

Anna har tröttnat på min dåliga uppdatering så det här inlägget är tillägnat henne !
Jorå, Spanien va helt okej (=underbart) 30-35 grader varmt och sol i princip varje dag. Man mår så jävla gött när man är där, helt avslappnad och tar dagen som den kommer. va så himla skönt å vila sig ett par veckor efter studentresan, studenten och peace. varit i gång i flera månader så behövde verkligen den resan! även om det gick åt lite pengar till shopping osv men det är det värt! har köpt så mycket snygga kläder. älskar shoppingen i spanien, helt underbara klädeeeer!!!! och inte nog med att de är snygga, de är billiga också. helt fantastiskt.

åkte till sunne samma dag som vi kom hem, i fredags alltså, då åkte jag direkt till frida och mös hela kvällen och i lördags hade vi världens mysigaste grillfest hos frida! ska lägga upp massa bilder senare när jag fört över dom. vi satt ute i hennes trädgård och lyssnade på musik och hade hur trevligt som helst.
älskar sommaren så himla mycket.

footprint

ny lista med feta låtar!! 

----> español

ska chilla järnet

nu är jag hemma igen, eller aa kom ju hem i söndags, men har inte haft tid att uppdatera. har fullt upp för imorn åker jag till SPANIEN! JAG LÄNGTAR SOM FAAAAAAAAN VILL VA DÄR NUUUUUUUUUUUU.
förra veckan va regnig ibland, kall ibland, varm ibland, kul mest hela tiden och jävligt otroligt underbar. sett så många bra band så det är stört. mumford & sons <3 niki and the dove <3 skrillex <3 dada life <3 icona pop <3 lars <3 slagsmålsklubben <3 roxette <3 simple plan <3 regina spektor <3 nero <3 rihanna </3 osv osv osv ! missade dock några som t ex kent och rebecca & fiona men de som jag absolut mest ville se såg jag!
peace n' love är verkligen världens bästa festival, helt underbart. längtar redan tills nästa år. 

nu ska jag sätta igång med packningen. skriver kanske nåt under veckan eller så hörs vi igen om 2½ vecka. 
puss och kärlek 


slow and steady - of monsters and men
the cave - mumford & sons
simon says - laleh
saw you first - givers

RSS 2.0