söshi

mmmmh.... kvällsmat


ey

gick till telia idag för att lämna in min telefon, fast han märkte ingen skillnad på min telefon och hans, så han sa att det fanns risk till att teknikerna inte heller skulle se nåt fel, och isåfall skulle jag behöva betala massa onödiga pengar för det. så, aa jag lämna aldrig in den. SÅ NI BEHÖVER INTE TYCKA SYND OM MIG LÄNGRE! ni behöver liksom inte skriva massa uppmuntrande kommentarer osv, osv, osv anymore........ eller skicka "livet blir ljusare" presenter.
det va allt jag hade att säga. adjöss



sundaysundaaaaay

min helg har bestått av avslaaappniiiing..... och en Frida-dos och en Gustav-dos och en choklad-dos. mitt begär till choklad är ju inte att leka med alltså! en helg utan choklad är ingen helg. Thäts it så att säga.
idag åkte vi skridskor på fryken, hur underbart och kul som helst! kände mig t o m duktig på att åka ett tag där! ... tills jag tappade balansen och ramlade baklänges och slog i lilla rumpestumpen, mjä. men jag ryckte upp mig och fortsatte som om ingenting hade hänt, den stålkvinna man är.
en annan tråkig och jobbig sak är att jag måste lämna in iphonen imorn pga en irriterande "skada":( jag kan inte se mitt liv utan den, utan att kunna lyssna på spotify vart man än är. hur ska det gå, hur ska det gå? en fråga alla undrar men inte ett enda svar finns. jag HOPPAS på att reparationen går fort!

Hahaha frida min underbara <3


we heart it

 

 

 


börjar bli uttråkad

tog längre tid än jag trodde att fixa den där jobbansökan..... ska ju skrivas CV och personligt brev och grejer också!!!!! hmmm......

söker jobb

weeey, söker sommar jobb! känns gött å börja , skjutit upp det ganska mycket känns det som så , cashflow till sommarn då!!!?


mmmmmmm

orkaaaar inte pluuuuggaaaaaaaaaaaa..... är alltid såhär sista provet innan lov, bluäääääääää


teenagerposts.tumblr.com




nostalgi <3


hahahahaha ååh va härligt

najs

bio ikveeeell!!


eeeeeeeeagleeeee

otroligt va hurtig jag varit på senaste tiden, tränat nästan varje dag nu, va t o m upp vid 9 idag för att gå på spinningpass?! wtf iz happening? haha det komiska är att jag har vart sjuk hela veckan (aa jävligt förkyld) , och har jag passat på att träna som aldrig förr!!! jättebraaaaaaaaaaaaaaaaaa... yeye



b-b-b-b-b-booooom

trodde jag skulle få jobba ikväll men ikke ! ska träna istället. och plugga... har prov imorn...... om det inte vore så skulle jag nog gått ut ikväll, det är knife party på blue moon vilket nog kommer bli awesome. de delade ju liksom ut gratisbiljetter på 3butiken! gratis är gott. 

wöhöhöhöööööööw ! oldie

musik är fan det bästa jag vet, lyssna liksom!

Coldplay - Don't let it break your heart
Gypsy & the cat - The Piper's song
First Aid Kit - I met up with the king



word


valentine!!!!!

imorn så ska jag åka till sunne för att va med mina underbara vänner Evve & Amanda. Vi ska käka pizza och ta igen massa missad tid med varann! Va ju fan hur längesen som helst vi va senast. Alla hjärtans dag kan inte bli bättre än så! :)

jag och fridizoz i fredags, nya posen


wolf hour

vill bara inte hamna på ruta 1 igen

night

det va längesen jag va såhär slut i kroppen som jag är nu, körde stenhårt på cykeln plus att jag är jävligt taggad inför morgondagen då jag och mina homies ska på rebecca & fiona! kommer bli awesome! livet tär hårt på lilla mej .
ska lägga mig i sängen och somna till ljuva melodier....


guess WHAT

gick in på monki efter skolan och gissa vad jag hittade där????! EN TRANSPARENT VÄST! YEEEEEEY! tur eller vadå?? fast grejen är att den kostar 300, och jag har bara 200 på kortet........... också ska vi betala för studentflaket imorn vilket är 100 kronor. också betalade jag startavgiften för högskoleprovet nu som är på 350. så det ser inte riktigt ut som att det går ihop? blääääää! varför skulle jag hitta den just nu för? -.- kanske finns nån snäll liten ängel där ute som har några hundralappar över och undrar vad tusan du ska med dom till? isåfall sitter jag här snällt och väntar. 

annars så sticker jag iväg på spinning nu!

hotttttt

vill ha en transparent oversized väst. 
ett exempel på vad jag menar, även ifall det inte riktigt är en sån jag vill ha. den jag vill ha är WAY mycket snyggare än den här! (plus att det där inte är en väst)


amgamgamg

kikade just in på tomorrowlands hemsida och OMG va superbra DJ:s det kommer ! om jag nu åker dit så kommer det bli det bästa jag vart med om någonsin!!!!!!!!! 

http://www.tomorrowland.be/line-up/friday


pip

ska bli skönt å fara till sunne imorn, mitt fina gamla sunne......
meet up with some gooooood friends..... chill.... or dillidill?

haha, "de gamla goda tiderna" eller?

Rebecca & Fiona

om du inte redan sett den här serien, så check it out!



RSS 2.0