veryverywindy

imorn far jag till jönköping, ska träffa amanda äntligen. inte varit där en enda gång än och hon har bott där mer än ett år nu! ska bli superduperstarwars kul :)))))))))))
peace!

masssa braaaa

jävlar va nice, PIP är ju i kd nästa år ju???
ALLA DRAR DIT DÅ!!!!!! WÖÖÖÖÖW

en del av johannaland

lovade ju för ett jädra tag sen att visa  bilder på mitt rum om nån kommer ihåg det. bestämt att visa nån lite sådär ibland för jag kommer inte orka ta alla på en och samma gång o-lat som jag är. 
här är iallafall en bild på min "fotovägg" om man nu kan kalla det så, ovanför min gooosiga säng!

med alla våra citat så skulle vi kunna bli famous

Jag: Jag är så jävla sugen på skorpor!!
Hanna pekar på sitt sår: Du kan få tugga på min skorpa om du vill?

26-09-11 23:04

ååååh jag suger på att plugga. har prov i svenska imorn och har typ inte läst någonting. kommer massa annat ivägen hela tiden som vanligt. har t.ex precis laddat ner spelet rummel och rabalder om det är någon som minns det. man åker på en flygande matta genom en bana. haha askul! 

mjä :(

en annan sak som hände i helgen va att mitt nakenmarsvin dog. hon va världens goaste marsvin! så nu får vårat andra vara ensamt. värsta tråkigt att det just va hon som dog för hon va det roliga utav dom, det andra sitter mest där och är rädd. (haha hemskt att säga så men)
här va hon bara 3 veckor gammal och superliten!
konstigt hur mycket man kan fästa sig vid djur.

Anna Holmberg Hund!!

denna dansar vi hårt till under veronica maggio helgen!

roadtrip

jiiisöös vilken goodie helg! i fredags åkte jag som sagt till hanna, vi hade det kul som vanligt. och i lördags hände det äntligen! vi åkte faktiskt till spökhuset! trodde aldrig att det skulle bli av men nuru!
åkte klockan halv elva, jag, frida, moa, lovisa, david, viktor, albin, gustav och simon och kom fram prick klockan tolv. scary inte sant? vi fick ställa bilarna efter vägen och gå efter en grusväg. sen tornade sig husen upp sig. skitläskigt va det. de va ju så jävla stora också! helt förfallna och fönster öppna lite varsomhelst. helt igenbommat, förutom på baksidan där källardörrar va vidöppna på både själva mentalsjukhuset och ålderdomshemmet. det va alltså två olika hus ja. men så jävla värt att vi åkte dit! en del va ju visserligen modigare än andra. heh, jag tillhörde inte de modigaste såattsäga.... men fan va jag är rädd över sånt där övernaturligt!!!!! tror verkligen på det också.
tog lite bilder men vågade knappt för trodde att nån demon eller nåt skulle komma efter mig och döda mig eller nåt. förstör deras rest in peace liksom. som att vi inte redan hade gjort det genom att komma dit och lysa med ficklampor och klättra i stegar.
mentalsjukhuset, som sagt vågade ju knappt ta några kort så de blev inte så bra
en utav de öppna källardörrarna. ooooh spoookyyyy
albin tror att han är nåt utanför "krematorie-ugnen". inside the krematorie-ugn skulle va nåt helt annat lix.


gamla kläder, haha syns typ inte dock



alma


don't fuck with my musiksmak

Green Land - Emancipator
Nevergreen - Emancipator
Never come down - Cunninlynguists
L.E.S Artistes - Santogold

"detta fält måste fyllas i" FU!!!

marknadsföring kan gå och ta sig...........
fast får se det på den ljusa sidan för efter detta #*?@ pro
vet så åker jag till hanna :D:D kommer bli asakul. 
och nu är det föresten bestämt (hoppas vi) det blir spökhus-trip på lördag! finally. haha jag och frida har fan väntat ett år på det här!!!

skaffade ett program som gör om bilderna så de blir polarioda häromdan, asnajs! ska framkalla massa såna bilder senare. kommer bli sjukt fint! :)

mycket musik nu.. hehhh


jag svär bre


pretti sure

hehe imorgon ska jag klippa mig. och vet ni vad? jag vet inte hur. hehehehehehehe

bild från cyprus

the samesamesame

har hänt lite mycket på sistone därav; dålig uppdatering.
u understaaand!
ska försöka bli lite bättre på det här. har så mycket för mig hela tiden så det finns knappt tid för bloggisen. men yeahyeah. kan ju iallafall berätta att jag, moa, frida, simon, evelina och kanske oscar (han har inte svarat än) ska "sova" över i ett "spökhus" i helgen. inte helt säkert, vi kanske får ta det en annan helg, beror på liksom. aa, nu vet ni ju det. yeeeey:D 
hej på er

äg till video


baaaaad uppdatering atm

hihi håller på att fixa the sims 3 på min dator.

/ ett f.d. sims freak.

RSS 2.0