nice!

fick hem ytterligare ett paket idag. ett efterlängtat ett !
är supernöjd!! beställde den från personligalmanacka.se

paket

fick hem ett litet roligt paket igår föresten. kikade in på en blogg och såg att hon hade beställt en sån grej så jag va ju också tvungen att testa!!
and the THING?!?! is: 














tandborsten som bleker tänderna!! kostade inte alls mycket så jag tänkte att det är väl lika bra att testa.

white horses

hästar är så himla fina att ta kort på. tog dessa när jag, matilda, elina och anna va i elinas sommarstuga och hade det myyyyyys. btw så framkallade jag nya bilder idag :D 2 förstoringar och 100 vanliga. ska köpa ett fint fotoalbum och sätta alla i sen.
förövrigt så är mitt schema so sweet. lediga på torsdagar och sovmorgon varje dag i princip. hihihihihihhiihihhhhhh

spellbound

saknar redan sommaren..... vill inte ha vinter och kallt.

blessed

åkte till sunne iallafall i fredags för jag hade så tråkigt här hemma. fast inte för att åka med till stugan (som ligger i ängen, ett ställe utanför sunne) utan till gustav. men det slutade med att jag, gustav och oskar följde med dit iallafall och det va riktigt jävla kul kan jag säga! lite regnigt men vad gör det?? 
hade på mig den nya ponchon. och såklart ska jag lorta ner den. spillde stearin på den :(((( ska googla<3 för att se hur man får bort det.
har inte lite ångest heller att sommarlovet är slut. hur fort får det gå egentligen?? men jag har haft ett riktigt bra lov så det klagar jag inte på.
bilder från ängen:

not so bad

The Asteroids Galaxy Tour
Lady Jesus
The Golden Age

the moon is on its way

vilket skitväder!!! sååååå tråkigt! verkligen en se-på-film-hela-dagen-och-ät-godis-tills-du-dör-dag.
bestämde mig jämt nyss att inte åka iväg till sunne, där jag och några till skulle åkt till en stuga och sova över. skulle inte hunnit till tåget. har gjort ärenden på stan hela dagen (haha old det låter) va på banken i typ 1,½ timme tillexempel. sen köpte jag lite clothes! :
letat efter en sån här jättelänge men aldrig funnit någon som vart speciellt snygg. monki
monki

hey!!!

jag och matilda jobbar på våran fotoblogg som jag skrev om för ett tag sedan. ska bli superkul att få börja med den sen när allt är klart! så säger inte vad den heter förän allt är fixat. 

I like it like it

helvete vad det här är gott !

something in the water

uppdaterar inte så värst mycket längre och det är för att det inte händer så mkt mer än att jag jobbar. och det är samma idag. fast ska faktiskt till sunne idag också! mamma och jag ska åka till min bror och laga mat och sånt däääraa. 

ja. haha. roligare än så va det inte. hejdå!


RSS 2.0