donkenface iz back

va iväg till sunne imorse för att saxa mig lite. för ovanligheternas skull blev det en look jag haft förut. (!?!?!?)
har ingen bild för tillfället men some day some day.

och imorn så är det sista dagen på 2011. när 2012 börjar glömmer vi 2011 också satsar vi på ett superår med student och resor hit och dit!!!! kommer bli ett awesome år, det känner jag på mig. 

här har ni en tagganyttårlåt!!! :


I'm a goddamn coward, but then again so are you


fool

haha alltid lika kul att se sitt id/pass/körkorts-bild. Varför, jag säger VARFÖR ser man alltid så otroligt..... underlig ut??? ser man ut sådär i verkligheten? hahahaha... aaa jag säger då det. mitt pass-kort är inte att leka med alltså.
hämtade ut körkortet förut och där ser jag ju inte heller så lockande ut precis. ska leva med det i 10 år framöver. ganska roligt ja, 10 år att se fram emot<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


julmys

jämt varit iväg och badat i badtunna, så skönt! va ju dock lite skönare förra året då det va ganska mycket kallare. vi gör typ det varje år dagen innan jul, badar alltså. och efteråt åker man hem och äter smörgås med julskinka! fast jag gillar inte julskinka så mycket, senap....... 
vi ska se nya harry potter filmen sen också, inte sett den!!!! weeeey! så mysigt. älskar mina jular.


fick hem en jävligt förvirrande mobilfaktura förut. 100% moms. eeeeeh.... VA ?!?! fick en smärre chock när jag såg den. fast va ju rätt så jävla komiskt egentligen. vilken jubelidiot är det som har räknat ut den fakturan lixxx?? (hahahhaahhaha)





a black horsie

julcup på sundsta! TJA


juhkkvfjinxdtfidur

Hade en intervju med VF idag om vårt projektarbete . NAJS!!


twinkle twinkle

känns som att jag haft lite smått damp i mina senaste inlägg ? am I right eller am I right?

börjar faktiskt känna en liten smygande julkänsla. det vita, vad det nu är, som ligger på marken kan ha en del i det. sen så är jag bara allmänt glad! (och det kan ju iofs också ha en orsak, men whatevs!)

det är så skönt i skolan nu dagarna innan jul, för tillfället iallafall, inga läxooooorrrrrr. eller jo jag ska skriva en bok, men det gööör ingeeeet! det fixar seeeeej. skönt att man kan koppla bort skolan lite. hjärnan har gått på högvarv med bara skolaskolaskolaskola i några månader nu.
en tragisk sak dock. mitt sista jullov ever!!! :(:(:(:(:(:( som min mentor säger: "ni kommer vrida er i plågor och lidande varje år runt den här tiden då ni brukade få gå på jullov!!!" så... otroligt.... sant.....

AWESOME

Min lycka är över allt nu! Jag kan inte ens förstå det, har körkort!?!?!? JAG DÖR VA GÖTT DET ÄR!!!!!!!!!!!


eeey, en bild!



en nervös chey

MINDRE ÄN EN VECKA KVAR TILL JULAFTON!?!?!??!?! kan ni fatta va fort det går eller???????? DET KAN INTE JAG!

förövrigt så är jag nervös.

och mina bilder ligger på en hårddisk som jag kopplat till dvdn (håller på att kolla igenom alla how i met your mother avsnitt) därför jag inte lagt upp några bilder på ett tag. för det är ju ganskaaa jobbigt att gå till dvdn och ta med hårddisken till datorn. ja? det är det. faktiskt.

vilda danser

My Star - Ane Brun
Grape Fruit City - Ratatat

I am the best sister EVÖÖÖÖRRRR!!!!!

Fixade världens bästa julklappar till mina bröder precis. Fick gå upp tidigare, fick armbåga och knuffa mig fram så jag skulle kunna ens få tag i detta! kan ej säga vad det är tragiskt nog.


Fegis.

Fan va sur jag blir.

yep

Inget märkvärdigt. Klarade bara teoriprovet. no biggie.

dejm!

Score förra lördan, taggade tjejer !!!


win-win

Varför i hela fridens namn är det snö i Sunne och inte här i Karlstad??? Snön faller men inte fan lägger den sig. ICKE. Jag som längtar tills man äntligen kommer att känna lite julkänsla...
En annan viktig grej är att jag och Frida har kommit på en raggningsreplik som kommer sätta hela världen i gungning. (haha, fatta ni? Gungning??? ) och den kallas : "the stoneface-raggen". Vi blir  legender och killarna kommer att stå på rad. Alla vinner!!  Själva raggningen går ut på att man ser ut en som man tycker ser intressant ut också börjar man att stirra länge, intensivt och med en väldigt fast blick rätt på den utvalda. Man ska inte göra en enda min, stoneface, inte ett enda ord. Och tillslut kommer personen känna ett sånt drag till dig att han/hon bara inte kan motstå dig! Works 100% everytime. 10/10 gånger.

Därför är vi tysta, om saken

Blä, kan inte såva. Tänker too much på saker. Har så jävla mycket innan lovet, inte nog med skolan så har jag ju ett körkort som jag ganskaganskaganska gärna skulle vilja klara. Och sen jobbet och allt däremellan.
Nuff med detta! Go natt fisar

2 favoriter

White Nights - Oh Land
Flaws - Bombay Bicycle Club


Taking the second plan, begging to understand
Life of a selfless man.
‘Cos out of all the flaws I’ve stumbled upon;
It’s the hardest one to focus on
It’s the hardest one to focus on.
Why are you calling up?
Isn’t one enough?
Giving up all she’s got.
Out of all the flaws I’ve stumbled upon.
It’s the hardest one to focus on.

fakk najs asså lix


jag är redo

På lördag gör min efterlängtade nya mobil entré i min hand. senast jag hade ny mobil va i slutet av åttan, glömt bort hur det är.




RSS 2.0