Nwahulwana

tappat min strumpa i toaletten. du är bara för bra johanna.

The Notorious B.I.G. - Gimme The Loot (Superginger Remix)

ikväll ska vi stampa





!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weeeey. uppkörningen är bokad!


en liten sur johanna.





Tjabba tjena hallå, vi säger så!

helgen i göteborg va härligaste på länge. så skönt att bara ta det lugnt och shoppa (<3). och med vilka pengar tänker ni? sparpengar såklart!! tycker inte om att ta där ifrån egentligen. men det va det lätt värt för är superduper nöjd med det jag köpt!
jag kom hem med 3 par skor, mobilväska, 2 maskeradmasker (såna som bara täcker ögonen) och en tröja. 

nu ska jag åka och pumpa musklerna för att förbereda mig för catfight med elias efteråt. 

förövrigt så kom mamma nyss hem med en chokladkalender. forever child! :))))

gillart


the trollhunter


jävligt cool film

fakka gött

drar till götelaborg över helgen. aznayz! 


godnatt alla barn


The Daydream - Tycho



fani!

haha måste berätta vilken fail jag är med om RAJT NAOW. skrev ju om att jag har världens träningsverk. all verk har typ gått över nu, förutom på några stället t ex min vänstra triceps som fortfarande gör hur ont som helst, liksom på nåt konstigt vis. kunde knappt köra bil förut när jag va på körlektion. hahaha också pratade jag med mamma förut och hon tror att det kan va nån sorts inflammation?!??! FATTA VILKEN FAIL!!!! jag har alltså tränat så hårt så jag fått inflammation?!??!!!! hahahahah jag dör.................


SAIL

inspiration: Elias
haha grym video




edge

jag va på bodypump i måndags och jag tror nog aldrig att jag varit med om att jag haft så ont i kroppen som jag haft de senaste 2 dagarna. vilken jävla smärtsam träningsverk! jag har knappt kunnat röra på kroppen, gör så fruktansvärt ont! brukar annars säga att det är skönt med lite verk efter träningen, för då känner man verkligen att det gett resultat. men no no nononono, nonononono. inte denna gång. 

för övrigt så va jag på halkbana idag och alla har sagt att det är så himla kuuuuul. men så roligt tyckte jag faktiskt inte att det var? vad va det som va så kul? jaja, jag kanske helt enkelt inte är lika lättroad. skönt. nu har jag inte så mycket kvar tills det är dags för UPPKÖRNING, yeeeeeeay!

HEJ CAPS LOCK

IMORN KOMMER JAG BEFINNA MIG I STOCKHOLM MED FOTOGRUPPEN. SKA GÅ PÅ FOTOGRAFISKA VILKET KOMMER BLI ASAKUL. HAR DOCK INTE SÅ MYCKET PENGAR ATT SHOPPA FÖR EFTERSOM DE RESTERANDE UTAV MIN LÖN/BIDRAG SKA GÅ TILL EN IPHONE 4S. OCH DET SUGER JU SÅKLART LITEGRANN. KUL ATT JAG SKA TILL GÖTEBORG TILL HELGEN OCKSÅ. just DEN MÅNADEN DÅ PENGARNA INTE KAN GÅ TILL KLÄDER. KUUUUUUUUUUUL..............
HITTADE INGEN BILD ATT LÄGGA UPP SOOOO...

Beatbox


Sunne tomollov.

Be aware. 


TOMORROWLAND

Check this out! Helt galet!!! Energin<3
Ååååh va jag skulle göra mycket för att åka på den festivalen! Den är i Belgien, i en stad som heter Boom, nästan ännu bättre va? och det är så sjukt mycket folk också ! Tomorrowland äger alla festivaler i Sverige så många gånger om!!!!!!!!!!!!

XOXO

100 % party @ nöjes 2nite.

grym helg, grymt selle.
ciao



randum

määäääääääh! måste skriva ett svenska tal till NP men jag ORKAR inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

färgade mitt hår istället........ heeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

IMORN FAR JAG TILL SUNNE BTW. KOMMER BLI AWESUM FÖR JAG GILLAR SUNNE.
hej




hanna visste betydelsen av det här när hon va mindre

en rädd mirre

blivit sena nätter de senaste dagarna och hatar att sova bort hela dagen så är ganska så trött...
det är david och peter som har börjat med sitt projektarbete, de ska vara vakna i 72h = 3 dygn. har hållt dom sällskap. snäll ja eeeeeeee.
igår va vi på paranormal activity 3. och jag som hatar spöken tyckte den va så jävla läskig!!!!!!! jag dog seriöst flera ggr om!!!!!!! blev ju inte lite läskigare när folk satt och skrek allt dom hade när det hände något.
nej, den va fanimig riktigt värd att se på bio. 


RSS 2.0