kust & peace

aaaaw stackars er! :( kommer inte uppdatera på över 1 vecka nu. jag kommer ha det fabulous och ni horible utan min otroligt-uppdaterande-och-roliga-inlägg-blogg......
viktor och jag säger hejdå.

ijbnhugtfklj

Gjort 3 senilkedjor idag. tänkt att köpa men kollade lite i halsbandförrådet och insåg att jag kan ju faktiskt göra egna! mycketmycket billigare också. lägger upp bilder senare:)

hej sommarlåtar

Simarik - Tarkan
Ni känner igen den och ni älskar den.

cozy

Nu är det inte alls länge kvar tills vi drar till Borlänge och Pn'L!!! kommer bli superkul! :D
jag och viktor skulle egentligen åkt tåg framochtillbaka men nu har vi fixat så vi kan åka bil dit och tåg hem. mycket skönare tycker jag. slipper släpa så mycket:))))
men först är det ju midsommar, den dagen ska först spenderas i Karlstad och gå på ett bröllop och sen drar vi till västkusten. älskar kusten, det bästa stället tycker jag.
va hos evelina på födelsedags fest igår också. jättemysigt var det :) och istället för att berätta hur det var lägger jag upp bilder för det säger mer än ord!!
'

grattis igen snygging!


framtid!

Jag och Matilda ska nog starta en fotoblogg tillsammans. ser verkligen fram emot det ifall det nu händer! :D ordna photosessions och köpa nya fotogrejer. allt blir ju alltid mycket roligare om man delar det, eller hur?

summer-playlist

hej&håj! en liten fin sommarlista är fixad och klar och skall nu spelas hela sommarn lång. den är från förra året fast tagit bort lite och lagt till lite!

härärjag

jag är kär

kolla den kjolen! villhavillhavillha! men. har inte råd :(:(:(

+

Är ensam hemma, drömde om spöken inatt, spöken är typ det enda jag är rädd för, man ser dom inte, men man hör dom, typ. aldrig "träffat" något spöke men filmer och historier räcker väl! fast ändå vill jag åka iväg och bo i ett spökhus en natt. möta sin största rädsla liksom.
är lite rädd :(

i suppose so

s k o l a v s l u t n i n g imorgon. nästan lite ofattbart men ska bliskönt. ska åka till sunne och se på studenten också.
nu ska jag lägga mig i sängen och titta på några scrubs-avsnitt. den serien äger!
hejhej.

yeahyeahyeah

Tycker inte om att det går så fort, åren bara springer iväg :( känns inte alls som att vi ska få sommarlov på fredag. wtf redan liksom?!? sjukt. men jaja, jag vill ju inte hellre stanna kvar i skolan och plugga om jag säger så. för jag ska ha ett underbart sommarlov! :)

bad uppdatering pga v-ä-r-m-e

Redan lagt ut den här listan en gång men vad gör det att lägga ut den en gång till när den är så himla skön!
hejhejblupptryckpåmej

RSS 2.0