18

va konstigt det känns. 18. alla andra födelsedagar man haft så känns det ju inget speciellt, man bara: äh, ett år äldre bara. typ. och nu så händer det massa olika. wierd. har längtat som fasen efter denna dagen kan jag lova! och nu bara är den här. men det känns iaf göööööttttt.
vaknade upp helt ensam också. haha! mobbad. just den födelsedagen man tycker är så speciell för en, också är man helt själv. always alone yes

längtar till kvällen :D nu drar jag på jobb!

bara för att ni så gärna vill ha en asfet bild på mig så ska ni få det också!


Traditionellt spanien-kort (check!)

för ni som inte vet det så började jag förra året när vi va i spanien att ta kort på gamla tanter/kärringars rövar. och det tyckte jag va askul. så jag va tvungen att ta detta året också. fast bara ett kort dock.

Lars Eriksson!! <3

Rejected Love
Cloud of my own rain

Jobbat idag, (sommarjobbar på ett fritids), vi åkte till skutberget och badade och solade hela dagen som vi gjorde igår också. ni borde riktigt känna min utslitenhet
imorn fyller lilla jag 18 och då ska jag åka till sunne och gå på fryksdalsdansen. kommer bli kul att träffa alla man inte träffat på ett tag. 



la torre

varit i torrevieja fram tills nu, i Rogers, Fannys och Alex lägenhet och idag åkte vi till våran. här har vi internet också så passar på att uppdatera så snällt.
hur varmt som helst är det, svettas som en galning, runt 35 grader i skuggan fast idag är det en utav de varmaste dagarna som i förrgår då det va typ 38 grader!! då ligger man som en död ananas kan jag lova.
shoppat lite också, älskar spanien-shopping, man hittar alltid så mycket.
hade inte så mycket mer att säga nej, drar mig ner mot poolen för svalkning.
tjarå.


babababababaaaaaabababababaaaaaa

förövrigt så klippte jag mig idag och jag blev supernöjd. för en gångs skull. hahahehehihihhahhehihohho.

vacation

Idag åker vi till örebro och imorn börjar vi vår bilfärd till spanien. kommer ta runt 3 dagar att åka dit. little seeeegt.
see yah om 2,5 veckor och då fyller jag 18 ! Pusshej<33333333


i blame coco

Turn your back on love
Please rewind
In spirit golden
Playwright fate
Party bag
Its all about to get worse
Stunned
Ceasar
Selfmachine La roux remix

iäm hoooooome

Kom hem från Peace&Love igår, tämligen sliten kan jag säga! *hes, trött och led-inflammation i vristerna. men helt värt det! så jävla kul har det varit. och så sjukt bra artister. det suger dock att jag missade håkan hellström. eller missade gjorde jag inte men jag va själv, vilket betyder att det inte va lika kul som det skulle vart om jag va där med någon = skulle dansat, sjungit med, varit längre fram. är skitledsen över det. ville verkligen se honom :( 

det blir heller inge arvika festivalen, det vet säkert de flesta men det är inställt. det ska tydligen bli iallafall, något liknande, men jag är inge tagg på att gå på det. ska till spanien istället :) vi ska åka bil ner, kommer bli ganska drygt och så men rätt kul , kommer få se mycket. åker genom frankrike :D:D alltid velat åka dit. 

I blame coco, så jävla bra va hon!!!
Lykke Li, också asbra
Veronica Maggio
The Sounds!

RSS 2.0